Nem rendelhet ebből az országból. United States

Termékek

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.Hivatalos Babamamatudakozó Kártya elfogadóhely

Töltsd le Kelengyelistánkat!


Márkák

Babavárás

Nyári babám lesz!

Nyári babám lesz!

Neked is most fog születni, vagy esetleg már meg is született a kisbabád? Ugye tudod, hogy rengeteg szuper előnye van, hogy nyári babád lesz? Mi most össze is szedtünk párat neked, hogyha már eleged van a hőségből, akkor is lásd a nyár szuper oldalát várandósan vagy épp kisbabával.
Tovább...
Kistesó születik!

Kistesó születik!

Mindig nagy öröm és izgalom, mikor kistestvér érkezik. De a szülőkben ilyenkor felmerül, vajon a nagytestvér mit fog szólni? Szeretni fogja a testvérét? Féltékeny lesz rá? És egyáltalán mit tehetünk, hogy enyhítsük a féltékenységet?
Tovább...
Mennyi ruha kell egy újszülött babának?

Mennyi ruha kell egy újszülött babának?

Egy kisbaba mellett azt gondoljuk soha nincs olyan, hogy elég ruha. Pedig fontos hogy határt szabjunk ennek! A következőkben néhány jó tanácsot olvashattok, ami talán  egy kicsit segíteni fog Nektek, hogy ne vásároljátok túl magatokat, akármekkora is a csábítás. :)
Tovább...
Kisbabám lesz! Mit vigyek a kórházba?

Kisbabám lesz! Mit vigyek a kórházba?

Nagyon sok kórházi csomag listát találhatunk az interneten, és csak kapkodjuk a fejünket mi micsoda, mire kell, kell-e egyáltalán.A következőkben leírom Nektek, mi az, amire szükséged lehet, vagy mindenképp kelleni fog a kórházi csomagban, hogy feleslegesen ne foglaljon helyet semmi a táskádban. :)
Tovább...