Nem rendelhet ebből az országból. United States

TermékekHivatalos Babamamatudakozó Kártya elfogadóhely

Töltsd le Kelengyelistánkat!

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

Márkák

Babavárás

Nyári babám lesz!

Nyári babám lesz!

Neked is most fog születni, vagy esetleg már meg is született a kisbabád? Ugye tudod, hogy rengeteg szuper előnye van, hogy nyári babád lesz? Mi most össze is szedtünk párat neked, hogyha már eleged van a hőségből, akkor is lásd a nyár szuper oldalát várandósan vagy épp kisbabával.
Tovább...
Kistesó születik!

Kistesó születik!

Mindig nagy öröm és izgalom, mikor kistestvér érkezik. De a szülőkben ilyenkor felmerül, vajon a nagytestvér mit fog szólni? Szeretni fogja a testvérét? Féltékeny lesz rá? És egyáltalán mit tehetünk, hogy enyhítsük a féltékenységet?
Tovább...
Mennyi ruha kell egy újszülött babának?

Mennyi ruha kell egy újszülött babának?

Egy kisbaba mellett azt gondoljuk soha nincs olyan, hogy elég ruha. Pedig fontos hogy határt szabjunk ennek! A következőkben néhány jó tanácsot olvashattok, ami talán  egy kicsit segíteni fog Nektek, hogy ne vásároljátok túl magatokat, akármekkora is a csábítás. :)
Tovább...
Kisbabám lesz! Mit vigyek a kórházba?

Kisbabám lesz! Mit vigyek a kórházba?

Nagyon sok kórházi csomag listát találhatunk az interneten, és csak kapkodjuk a fejünket mi micsoda, mire kell, kell-e egyáltalán.A következőkben leírom Nektek, mi az, amire szükséged lehet, vagy mindenképp kelleni fog a kórházi csomagban, hogy feleslegesen ne foglaljon helyet semmi a táskádban. :)
Tovább...