Nem rendelhet ebből az országból. United States

Termékek

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.


Töltsd le Kelengyelistánkat!


Márkák

Pelenkázás

Babavárás- Pelenkázás III. rész

Babavárás- Pelenkázás III. rész

Megérkezett a pelenkákról szóló következő bejegyzésünk, ahol folytatjuk a pelusok és néhány fajtájuk kielemzését sok-sok érdekességgel minden korosztálynak!:) Ha már nagyobb a baba, megy a pelenkázás, és megtaláltuk az Igazit is, ilyenkor is felvetődhetnek további kérdések. Íme néhány gyakori kérdés, és válasz.
Tovább...
Babavárás - Pelenkázás II. - De hogyan is adjam rá?

Babavárás - Pelenkázás II. - De hogyan is adjam rá?

Az újdonsült anyukáknak bizony nagy mumus lehet a pelenkázás az első pár napban. A baba sír, nyűgös, mocorog, és mi csak minél előbb túl akarunk lenni rajta, úgy, hogy minél jobban illeszkedjen a babához, ám mégse szorítson, ne dörzsölje ki érzékeny bőrét. Íme néhány fontos tipp, amit a reklámokból nem biztos, hogy megtanultunk.
Tovább...
Babavárás - Pelenkázás I. rész

Babavárás - Pelenkázás I. rész

Egy újdonsült kismamának rengeteg kérdés fordul meg a fejében, mikor először jár egy bababoltban. Egy teljesen idegen, felfedezésre váró világ ez, tele sok-sok újdonsággal. Nagy örömömre szolgál, hogy segíthetek Neked egy kicsit, a babavárásról szóló bejegyzéseimmel, amikben kicsit jobban kivesézünk egy-egy témát, amire a kisbabádnak és Neked is szükséged lehet.
Tovább...