Már több, mint egy hete, hogy Magyarországra érkezett a Molfix bugyipelenka, de máris hatalmas érdeklődés övezi- nem véletlenül.
A már ismert és kínálatunkban nagyon népszerű Molfix hagyományos tépőzáras pelenka után várható volt, hogy a már megszokott minőség, és remek ár, amit a Molfix pelenkák kínálnak, sokaknak felkelti az érdeklődését a bugyipelenkák iránt is. 

Ideje, hogy egy kicsit közelebbről megismerjük őket!

Kialakítás

A Molfix bugyipelenka rendkívül vékony, mégis jó nedvszívással bíró pelenka:
A benne lévő rengeteg ultramagnak és az extra zöld betétnek köszönhetően nagyon sok nedvességet képes felszívni és magában tartani úgy, hogy a pelenka felülete száraz maradjon. A belső kialakítása hasonló, mint a tépőzáras társáé: dupla védőgátak vigyáznak rá, hogy a pelus akár 12 órát kibírjon és éjszaka se történjenek balesetek.
A pelenka külsején pedig minden méreten nedvességjelző csíkot helyeztek el, ami jelzi, ha tele a pelus. 
Nagy pozitívuma még, hogy körben extra gumírozott a pelenka, így tökéletes tartást biztosít babád számára.

Tulajdonságok

A pelenka maga nagyon puha, és az Air-soft technológiának köszönhetően szabadon hagyja lélegezni a baba bőrét.
A legtöbben pont ezért is szeretik ezt a pelust, még a legérzékenyebb bőrű baba bőre is bírja.
Akár csak a hagyományos Molfix pelust, a Molfix pants bugyipelenkát is az egyik legnevesebb német bőrgyógyászati cég a Dermatest tesztelte.

Használta nagyon egyszerű: felfelé akár egy kis bugyit fel kell húzni a babára, levenni pedig két oldalát a perforáció mentén elszakítva könnyedén levehetjük a babáról, majd feltekerve a pelus hátulján lévő ragasztószalag segítségével rögzítve a csomagot landolhat is a kukában.

Méretezés

Az eddigi tapasztalatok alapján a hagyományos Molfix pelushoz képest nagyobb a méretezése valamivel. A méretsor már egészen a 3-as mérettől kezdődik, így már az első lépésektől megkönnyítheti a pelenkázást a Molfix Pants bugyipelenka.

Segítségként lefotóztuk neked, hogy hány centiméter hosszúak a méretek. 

Összességében eddig még csak jó tapasztalatok érkeztek az édesanyáktól hozzánk. Alig két hét alatt az egyik sztár-termékünké nőtte ki magát hála a remek árának és szuper kialakításának.

Mi bátran merjük ajánlani, pláne, hogy érkezik a jó idő végre. :)