Tudtad, hogy egy baba, míg szobatiszta nem lesz, születésétől kezdve 4-6 ezer eldobható pelenkát használtok el? Nézzük mi az, amihez bátran nyúlhatsz, és jó áron is van! Hiszen nem mindegy hogy milyet használsz és mennyiért!

Wilogi

A német Wilogi pelenkát a hihetetlen puha pamutszerű borítása miatt szeretik az anyukák. Ő egy leheletnyivel vastagabb pelus, viszont nagyon jó nedvszívó képességgel rendelkezik és mivel rugalmas, széles tépőzárral ellátott, ezért szuperül tart is. 


Pommette

A francia Pommette pelenkát több mint 2000 bölcsődében használják. Vékony kialakítása és hiper-szuper nedvszívó képessége tette sokak kedvencévé, bugyis sőt még úszópelus változat is elérhető belőle.  


Bella

A Bella Happy pelus talán a legismertebb a 4 pelenka közül. A gumis dereka és jó tartása miatt imádják nagyon az anyukák. Kicsivel vastagabb, mint a Pommette pelus, de ugyanolyan jó a nedvszívó képessége.


Molfix

A török Molfix a négyes fogatunk (szerintem) legszuperebb pelusa. Puha, nem túl vastag, kiváló nedvszívó, tökéletesen illeszkedik, extra zöld betéttel ellátott a tökéletesebb nedvszívásért, és nagyon édik a mintái is.


Te próbáltad már valamelyiket? Még nem? Akkor itt az ideje! :)