Te hallottál már a Magyarországon nem olyan régen megjelenő Molfix pelenkáról? Most nézzük meg közelebbről, hogy mitől olyan szuper. Ha ismered, csak még jobban szeretni fogod, ha nem ismered, itt az idő, hogy te is megismerd a világ 3. legkeresettebb pelusát!

 

Amit a pelusról tudni kell:

A legnevesebb német bőrgyógyászati cég, a Dematest tesztelte a pelenkákat, így biztos lehetsz benne, hogy kíméletes a babád bőréhez, már újszülött kortól.

Szuper rugalmas tépőzárral rendelkezik, amit annyiszor tudsz kinyitni és visszazárni, ahányszor csak szeretnél! Sőt ha babaolajos, hintőporos kézzel érsz hozzá, még úgy is ugyanolyan jól zár!

Minden méret indikátor csíkkal ellátott, így már ránézésre meg tudod állapítani, hogy szükséges-e a peluscsere.

A pelenka száraz marad a dupla nedvszívó rétegnek köszönhetően. A dupla elasztikus, megerősített védőgátak megakadályozzák a szivárgást, ami tovább fokozza a baba kényelmét.

 

Kialakításának köszönhetően a nagyobb védelem párosul a maximális kényelemmel:

Az új 3D három csatornás technológiával kialakított pelenka még tökéletesebben illeszkedik a babára és kevésbé duzzad meg, így a baba kényelmesebben tud mozogni, aludni. A rugalmas rögzítő fülek még tovább növelik a mozgás szabadságát.

A pelenka méretezése követi a baba fejlődését az újszülött kortól egészen a 6-os méretig, mindvégig biztosítva számára a szabad mozgást, miközben száraz marad a bőre.

A legkisebbeknek speciálisan köldökcsonk védős kialakítás, pihe-puha extra-gyengéd pamutos borítás, aloe-vera és kamilla kivonat teszi még komfortosabbá a pelust.

 

Te próbáltad már?