Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Így készülj a babával a nyárra!

Így készülj a babával a nyárra!

Mik azok a fontos és hasznos holmik, amikre szükségeket lehet kisbabáddal, ha beköszönt az igazi nyár?
Nézzük!

 

Összeszedtük Neked a- szerintünk és más anyukák véleménye alapján- legfontosabb nyári dolgokat:

 

Babatakaró

Ideje elővenni a vékonyabb pamut takarókat, amiket sok féle módon tudsz hasznosítani nyáron is, a takarózáson kívül. De elsődlegesen persze ez a funkciója: jó mindig, ha van egy vékonyka takaró nálatok, véd a hirtelen feltámadó széltől is akár, de árnyékot is nyújthat babádnak.
Ezenfelül, ha hirtelen pelenkázni kell, vagy csak letennéd valahol a babát, akkor is jó, ha épp van nálatok egy takaró.

Textilpelenka

A textilpelenka az, amit szinte mindenre használhatunk, ha kisbabánk van. Mindig jó ha van a babakocsi letakarására, a baba betakarására. Benedvesítve, megtörölgetve a baba arcocskáját. De védi a ruhád büfiztetésnél is. Sőt nyáron a nagy melegben a baba feje alá téve, maximum kettőbe hajtva, a verítéket is elszívja, anélkül hogy megemelné a baba fejét.

Utazó pelenkázólap

Bármikor bárhol tökéletes és higiénikus segítség az utazó pelenkázólap, ha hirtelen pelust kell cserélnetek.
Könnyedén tisztítható, összehajtható így kényelmesen elfér kisebb helyeken is és ha nem történik rajta baleset számtalanszor újra felhaszálható. 

Naptej

Keress kifejezetten babának valót és nagyon minimum 30 faktoros legyen. Naponta többször is használjátok, pláne ha vízbe is viszed a kicsit, és ettől függetlenül is óvd az érzékeny bababőrt a közvetlen napfénytől!

Uv-szűrős esernyő, szunyógháló, esővédő

Ezek a nyár elengedhetetlen kellékei, amik mind arra szolgálnak, hogy a babát megóvjuk az erős fénytől és a különböző rovaroktól. Ha pedig hirtelen rosszra fordul az idő, akkor se ázzon el a babakocsi ha úton vagytok épp. 

Innivaló

Nem lehet elégszer elmondani, hogy nyáron mennyire fontos a folyadékpótlás. Még mi felnőttek is hajlamosak vagyunk elfelejteni eleget inni.
Mindig legyen nálatok egy kis mentes ásványvíz esetleg hígított adalékmentes gyümölcsé a babának, kínáljátok többször egy nap a kicsit, a cukor italokat kerüljétek!

 

Nálatok milyen elengedhetetlen kellékek vannak még a nyárra a babának?

Keresés