Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Így használd ki maximálisan a szoptatós párnát!

Így használd ki maximálisan a szoptatós párnát!

A szoptatós párna napjainkban nagyon közkedvelté vált, sokoldalúsága és praktikussága miatt. A nevéből kiindulva azt gondolnánk, csupán a szoptatás során tudja használni az anyuka. Bizony ez tévedés! Nézzük, miben rejlik a sokoldalúsága, és milyen tulajdonságokkal kell, hogy rendelkezzen egy jó szoptatós párna!

Milyen a jó szoptatós párna?

Tulajdonságait tekintve van néhány fontos szempont, amit tartsunk szem előtt ha szopi párnát vásárolunk.
Amire mindenképp figyelünk oda, az a párna külső anyaga. Lehetőleg pamutból készültet vásároljunk.

Rendkívül fontos, hogy a huzat levehető legyen, így könnyű tisztítani, mosni, vasalni első használat előtt, vagy használat során, ha bármi okból kifolyólag piszkos lesz.Tölthető legyen a szoptatós párna!

A szoptatós párnák úgynevezett mikrogyöngyökkel vannak töltve. Ennek nagy előnye, hogy felveszi az alakot, így bárki számára kényelmes a használata. A gyöngyök, idővel, a használat során kilapulhatnak, a jó hír viszont, hogy a párnák többsége újratölthető, hozzájuk külön töltőanyag vásárolható.
A párnák „feltöltése” úgy történik, hogy a párna belső anyagán cipzár helyezkedik el, melyen keresztül nagyon könnyen újra tudjuk tölteni a mikrogyöngyökkel a kilapult párnánkat.

Nagyjából a fentebb említett szempontok a legfontosabbak, ezen felül mi döntjük el, milyen alakút szeretnénk, és mekkorát, vagy, hogy milyen színűt.
A standard „kifli alakú” szoptatós párna a legnépszerűbb. Méreteiből kifolyólag a legjobban ezt a fajtát tudjuk kihasználni több dologra is:

Használhatjuk várandósság során- a pihentetőbb és kényelmesebb alvásért, amikor már egyébként sehogy sem jó feküdni az egyre nagyobb pocak miatt.

Szoptatás/etetés során- hogy könnyebben tartsd a kisbabád és mindkettőtök számára kényelmes legyen az etetés.

Baba pihenőpárnának- A kicsi élvezni fogja, ha a kis kifli alakú fészekbe fekteted, és onnan nézelődhet.

Tartalomhoz tartozó címkék: Szoptatás Szoptatós párna

Keresés