Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nip - baba etétési és ápolási termékek Németországból

Gregersen Emma
Nip - baba etétési és ápolási termékek Németországból

Nagyon izgalmas dologgal készültem Nektek! :)
Egy új márka bemutatása mindig érdekes, és bár sokszor félünk az újdonságoktól- legalábbis én mindig kétkedő vagyok- azért érdekel is minket. Ez a cikk most azért született, hogy kicsit jobban megismerhessétek ezt a nagyszerű új termékcsaládot, európából, Németorszábgól. :)<

A Nip márka Németországból indult el hódító hadjártára, mikor egy többgyermekes édesapa rájött, mennyire fontos is, hogy gyermekei jobb minőségű és biztonságosabb termékeket kapjanak, mind cumi mind cumisüveg terén.

1912: Otto Hartmann édesapa Németországban elkezdett dolgozni azon, hogy a cumikat jobbá és biztonságosabbá tegye, a kis családi vállalkozásnak hamar híre ment, és partnerekre talált.

1932-ben megalakul a jelenleg is működő cég Nümbergben, melyet a későbbiekben Otto Hartmann fia visz tovább.

1937-ben a cég tovább fejlődik, költözniük kell, mert a jelenlegi hely már kicsinek bizonyul.

1998-ban már a cég már olyan nagy, hogy ipartelepet alapítanak Nümberg közelében, egyre jobban terjeszkednek, egyre nagyobb a kereslet irántuk… és innen nincs megállás. :)

2012-ben ünnepelték a cég fennállásának 80. évfordulóját, immár 4 generáció óta vezeti a család ezt a céget!

És hogy mi a termékeik töretlen népszerűségének a titka?

„Családoktól családoknak: tapasztalat és kompetencia Made in Germany”

Ahogy a szlogenjükben is láthatjuk, a hangsúlyt a minőségre fektetik. És mint tudjuk a német minőség az egyik legjobb a világon. A vállalkozást már több mint 80 éve ugyanaz a család viszi, lelkesen, folyamatosan fenntartva a megfizethető minőséget. Termékeiket szoros együttműködésben fejlesztik gyermekorvosokkal, fogorvosokkal és tudósokkal mindig figyelembe véve a tudomány jelenlegi állását, hogy mindenből mindig a legjobbat adhassák nekünk.  
Csak minőségi, 1. osztályú terméket forgalmaznak, melyet úgy érnek el, hogy a gyártás során is kizárólag gondosan válogatott minőségi alapanyagokkal dolgoznak. Németország legrégebbi cumigyártó cége az övék!

Nagy örömömre szolgál, hogy ez a nagyszerű márka most már nálunk is kapható. Nyugodt szívvel ajánlom Nektek, próbáljátok ki őket, nézzetek körül weboldalunkon, hiszen a termékek egytől-egyig szívet melengetően gyönyörűek, mindamellett, hogy professzionálisak és kiváló minőségűek!
Hamarosan kicsit bővebben is kifejtem majd, hogy mitől annyira jók és professzionálisak ezek a termékek, és közelebbről megismerkedhetünk a nagyon édes cumisüvegekkel és cumikkal. :)

Keresés