Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nip - Mitől olyan jó?

Gregersen Emma
Nip - Mitől olyan jó?

Ahogy az előző bejegyzésből már rájöhettetek, engem teljesen levett a lábamról. :)
Mióta megérkeztek hozzánk a termékek alaposan átnézegettem mindent, több éves tapasztalattal, már-már szakértői szemmel.
Leírom Nektek mi az, amit láttam, és miért merem nyugodt szívvel ajánlani ezt a fantasztikus termékcsaládot. :)

Mit néztem a termékeken?

A cumifej:

Az első, amit megnéztem maga a cumifej. Ugye tudjátok mennyire fontos, hogy a cumi, ami a baba szájába kerül milyen formájú és kiképzésű?!
Ha a babát anyatej mellett cumisüveggel is kell táplálnunk (akár csak folyadékpótlás, hasfájás elleni tea miatt) azért, hogy a baba ne szokjon el a szopizástól fontos a megfelelő cumi fej. Hiszen a baba könnyen „ellustul”, mennyivel könnyebb, hogy csak „dől” a szájába tejcsi, mint megküzdenie érte a ciciből.
Nekem nagy vesszőparipám ezért a cumi fej milyensége. És ez nálam csillagos ötösre vizsgázott.

Kiváló kialakítás, kissé lapított cumi-rész, anti-colic szeleppel, ami segít, hogy a babánk ne nyeljen annyi levegőt.

A puhasága az egyik legfontosabb szempont.
Mivel az anyai mell is puha, ezért fontos, hogy ne valami kemény, nagyon műanyag dolog kerüljön a baba szájába. A Nip cumifej rendkívül puha és vékony szilikon cumi, úgyhogy ezen a vizsgán áment. :)

A rugalmasság.
Nagyon fontos tulajdonság mennyire nyúlik a cumi rész, mivel a baba is úgy szopizik, hogy a mellbimbót a szájpadlására tapasztva szívja. Ha valami kemény, egyáltalán nem rugalmas valamit adunk a babának, ez teljesen más érzetet kelt, összezavarja őt, és könnyebben leszokik a szopizásról. Ez a cumi a puhasága mellett rendkívül rugalmas is, nagyon könnyen az ujjaim közé csippentve ki tudtam húzni jócskán. Ezen a téren is megfelelt.

A cumisüveg:

A praktikussága kiváló.
Minden mindennel kombinálható. A cumisüveg nyakánál van egy kis kiálló rész, ami a kupakot hivatott a cumisüvegen tartani, ha a táskába tesszük se tudjon könnyen leesni róla. Ezáltal sokkal-sokkal könnyebb lecsavarni magát a cumifejet is, hiszen a kezünket „meg tudjuk támasztani” a kiálló résznél, nem tudnak elcsúszni az ujjaink. Mindemellett mindegyik üveg jól és könnyedén tisztítható, nincsenek felesleges bemélyedések vagy barázdák, amiből a legnehezebb kimosni a rászáradt maradékot.

A professzionalitás.
A termékeik előállításán folyamatosan gyermekorvosokkal, gyermek fogorvosokkal és tudósokkal dolgoznak össze, hogy minél professzionálisabb termékeket kapjunk és ez meg is látszik minden egyes termék kialakításán a cumi fejektől az üvegeken és játszó cumikon át, ezt ki is fejtem majd később. :)


Nip cumisüvegek, egyedi, édes mintákkal

Egyszerű, de nagyszerű: A rágóka.

Vékony, elsőre semmi-extra cuki emberke alakú két színben, kék és rózsaszín. Aztán ahogy jobban szemügyre vettem, rájöttem, hogy ebben a kis kütyüben több van, mint ami elsőre látszik.
Többféle rágófelületet alakítottak ki rajta, és pont olyan hosszú az emberke lába és keze, hogyha a baba hátsó fogai jönnek, pont a szájába tudja úgy venni, hogy tudja rágcsálni a hátsó fogkezdeményekkel is.


És még egy tök jó dolog: van egy kis mélyedés az emberke egyik végtagján, amibe tehetünk ínyzselét, hogy megkönnyítsük a fogzást. A kialakítása zseniális, úgy oldották meg, hogy nem tudunk több gélt beletenni az előírtnál, és ahogy a baba a szájába veszi, rágcsálni kezdi, enyhíteni tudja azonnal a fogzással járó kellemetlenségeket, ahogy tulajdonképpen magának keni szét a fogzáskönnyítő gélt az ínyén.
Az emberke fején pedig van egy kis rész, amin keresztül a cumilánccal is tudjuk rögzíteni, így attól sem kell félnünk, hogy a baba ledobja. :)

Itatópoharak

Muszáj róluk is néhány szót írnom, mert annyira belopták ők is magukat a szívembe. :)
Hat hónapos kortól kezdődik a legkisebb tanuló itatópohár, mely két, csúszásmentes ergonomikus fogantyúval ellátott, így már a félévesünk is könnyedén meg tudja fogni kis kezecskéivel, remek első próbálkozásnak az önálló ivás felé. Puha, fogszabályozó szilikonos itatócsőrrel van ellátva, így nem idegen a babák számára a cumi után.Fél év ugrás után a 12 hónap és afeletti babáknak érkezik a következő itató, még mindig puha csőrrel, de nagyobb űrtartalommal, kicsit nagyfiúsabb/nagylányosabb kiadásban. Széles nyakrészének köszönhetően nagyon könnyű újratölteni és tisztítani is, fülecskéje már nincs, csak olyan kialakítása hogy a babák könnyedén a kis kezükben tudják tartani.

A következő már a 18 hónapos kortól, sport-kupakkal ellátott igazán trendi darab, csepegés-mentes szeleppel, és védőréteggel ellátva, ha a baba rágcsálná az ivófejet, akkor se essen semmi baja a fogának.  Kialakítása pontosan a kicsiknek van kitalálva: kissé szűkülő a forma, így könnyebben meg tudják fogni és tartani.

 

És a legjobb, hogy az összes törhetetlen anyagból készült, kiválóan tisztítható, és nagyon könnyűek. Természetesen mindegyik itatópohár és cumisüveg is BPA-mentes.

Dizájn.
Zseniális. Gyönyörű színek, színkombinációk, nem a megszokott minta-világ, mégis babás, szép és trendi. Nagyon aranyos, kedves mintákkal van ellátva mindegyik termék, nem jön az utcán velünk szembe sok helyről az biztos. :)

Cumik-színek-formák.

Mindegyik cumi úgy lett kialakítva, hogy a pajzs rész illeszkedjen a baba arcához, a széleit lekerekítették, hogy ne dörzsölje ki sem a szája felett sem az állánál a kicsi érzékeny bőrét. A rajta lévő kis szellőzőnyílások lehetővé teszik, hogy a baba érzékeny bőre lélegezni tudjon, így nem okoz irritációt sem egyáltalán.
A színei és mintái meg… csak ódákat tudnék zengeni róluk annyira gyönyörűek. :)A cumik méretelosztása is kiváló, a Newborn cumi 0-2hónapos korig használható, a következő pedig fél éves korig.
Szerintem ez az elosztás az ideális, hiszen ha belegondolunk, ahogy sok cuminál látni, a 0-6hónapos kor közt, hatalmas az idő, pláne egy újszülött babánál. Rengeteget fejlődik és változik egy baba miután megszületett a rákövetkező fél évben, így bátran merem ajánlani a Newborn cumit kezdésnek, és csak utána az 1-es méretet.


Nip Unique játszócumi család- egyedi márványos mintákkal

Az ár-értékarány
Őszintén megmondom, mikor megláttam és kibontogattam ezeket a termékeket, tartottam tőle, hogy nem lesz olcsó mulatság. Már a csomagolásáról lerítt, mennyire professzionális és jó kialakításúak a benne rejlő termékek. Ehhez képest- szerintem- kiváló árral rendelkezik, egyáltalán nem tartom drágának és az, hogy az alapanyagoktól a gyártáson át minden Németországban történik számomra nagy megnyugvást jelent, hogy tudom, tényleg azt a minőséget fogom kapni, amit hirdetnek.

Remélem, hogy nektek is annyira fog tetszeni, ha kipróbáljátok ennek a márkának a termékeit, mint ahogy az én szívembe is belopták magukat! :)

Tartalomhoz tartozó címkék: Termékajánló

Keresés